PENTUJA
 

Kasvatustyöni on pienimuotoista, pentueita syntyy harvakseltaan. Pentueet syntyvät ja kasvavat perheenjäseninä. Ne pääsevät pienestä pitäen tutustumaan uusiin asioihin, ihmisiin ja tilanteisiin.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä (mikrosiru). Pennut saavat mukaansa pentukansion josta löytyy ruokinta- ja hoito-ohjeet sekä ohjeita elämään pennun kanssa, sekä ruokaa, muutamia leluja ja muuta tarpeellista.

Toivon että pentu n. puolentoista vuoden iässä kuvataan (lonkat, kyynärät ja selkä) sekä silmäpeilataan virallisesti. Toivon myös että pentuni pääsevät aktiivisiin ja harrastaviin koteihin ja tämä otetaankin huomioon koteja valittaessa.

Pyrin sijoittamaan silloin tällöin lupaavia pentuja, niin omista kasvateista, kuin muistakin mielenkiintoisista pentueista.

Etsin hyvissä ajoin, jo pentueita suunnitellessa yhteistyökykyisiä ja harrastamisesta kiinnostuneita koteja tuleville pennuille, joten jos tunnistat itsesi, ota yhteyttä!

Anna-Kaisa Leino
caraydan@gmail.com

Syyspentuja 2022!

Ihana ja loputtoman iloinen Bia (Caraydan Zeuksippe) aloitti juoksun, ja nyt elämme jännittäviä aikoja. Mikäli kaikki sujuu toivotusti, syntyvät pennut lokakuussa ja ehtivät uusiin koteihin vielä tämän vuoden puolella. Lähipäivinä meillä on toivottavasti uutisia kerrottavana, pysykää kuulolla!

Odottelemme juoksuja vielä tämän vuoden puolella myös Sagalle (Perro Rizados Letizia). Uutisia myös tästä pentueesta lähiaikoina!

Tulevissa pentueissa painotan erityisesti harrastusominaisuuksia, niin luonteen kuin fysiikankin puolesta. Pennuista odotetaan energisiä, työskentelyintoisia ja helposti motivoituvia, sekä fyysisesti nopeita, ketteriä ja kestäviä - samoja ominaisuuksia joita tähänastisissa kasvateissani on nähtävissä. Ominaisuuksiensa vuoksi pennuille onkin hakusessa aktiivisesti harrastavia koteja. Jos olet tulevaisuudessa kiinnostunut omasta menijästä, ota yhteyttä!

 
 

 
© Caraydan | Ethän lainaa mitään ilman lupaa
WebDesign Sini Lindroos 2006